Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, January 16, 2011

kamu sudah BESAR~

Heheheheh..suke benar aku tgk gambar anak2 aku yg dua owg nih…

Macam2 gelagat dorang nih…

Cite di sebalik pic ni kalo korang nak tahu..

Along aku bawu balik dari umah family abg ipar aku..

Ade kenduri kat sana..

Da sampai kt uma tok aku,dye tanggalkan shawl dye..

Bagi kat baby QIs..

Korang taw ape dye buat..

Masukkan shawl dlm mulut smpai basah..

Lepas tu aku n along dapat idea…

Hahahahha..pkaikan dye shawl..

Jengjengjeng…

Hahahahha..chumell kn??

Kalo korang nak taw..

Si beby Qis ni kalo bab posing no 1

Tapi mama dye slalu membebel..

Ngan umi jew dye sporting nk posing..

Hahahahahahah…

Tgk org la..

:p

Heheheheh..

Yang nih plak..

QIs ngn pakwe dye..

Ieman…

Hehehehhe…

Mcm pasangan yang nk bertunang plak..

Suke aku tgk

J


No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V