Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Monday, July 25, 2011

huhuhuh...

adesss...apela nak jadi..
kesian belog kesayangan ditinggalkan lame2..
hehehhe..
bizi sesangat..
mane ngan audit..
nk wat akaun lagi..
sabo jela...
ehehehehe..
aku akan hupdate sket2 ye..
banyak nk story mory..
sabo2:)

Wednesday, July 6, 2011

JOM makan LAGI..weeeeee~



Sawadikappp!

Hahhahahh…

Aii u olllzz..

Okeh2…arini nk hupdate sket..

Pasal ape ek??

Makan2 lagi la…

Ahahahahah..

Kali nie nk cite sal kitorang buat ROTI ARAB..

Ehem2…

Hhahahah..pandai ke ko cik mawa??

Belom tgk belom taw kan..

Hahahaha…

Jom layankan aku..

Kekekekek..

Heheheheh…


Ni antara bahan2nye..tepung,yis,gula,garam..

Doh da ciap…lepas tu kne biarkan selama lbh kurang 1 jam..

Tadaaa….da demok…hahhaahha..macam aku…:P

Lps tu kne tumbuk2 doh tu ,kuarkan angin dye..

Then kite akan buat mcm ni..ikot sukela..nk besar buatla besar2…heheheh…

Pastu biarkan 15 minit plak…

Panaskan minyak…

Sementara tggu minyak panas,kite kne gelekkan tepung tu jadi nipis..jgn nipis sgt…

Okeh..ni percubaan pertama..

Hahhaha..GAGAL!!!!

Sebabnye tak naek …


Tgk yg nih plak…kekkekeek..

Suke2…aku n along menjerit2 mcam menang ape je..

Hahahahah..

BERJAYA!

Mcm ni la ropenye..

Demok!

Kekekekekek…


Hehehehe…ni la hasil selepas percubaan pertama…

Huhuhuh..skali hadap..licinn…

Nyum2..sedap sangat..nk buat pon senang aje..

Nak lagi besh makan ngan KARI AYAM

Fuhhhh..lapo dibuatnye~

heheheheh..CAUCINCAU~



Sometimes u have to let them go, not because u stopped loving them, but to see if they love u enough to come back.

Monday, July 4, 2011

sopim + makan2..(lapo plak buat entry nih)



Aiii sume..yeehhaaa..

Heheheh..punyela lame amek mase nk hupdate..

Seyes aku bizi giler2..

Adoiiyai nye pon..

Heheheheh..

Okeh kali ni nak cite pasal sopim sket n makan2 banyak..

Kekekeekek..

Sopim besama family kat CARREFOUR..

Bli barang2 dapur n barang buat kek..

Maklumala skrg ni asek nk buat kek n kueh je..

Manjang makan…

Weeeeee

Heheheheh…pas sopim pegi makan besar..

Sgt2 besh…moge2 Allah murahkan lagi rezki abgku..

Aminnn..

Heheheh..kali ni makan ikan bakar kat tanjumg lumpur..

MAIL IKAN BAKAR..

Perghhhhh..banyak aku makan weh…malas da nk diet..

Kekekekeke…

Menu2nya ialah…tadaaaaaa

....................

ni bole dikatakan menu wajib fruit beby2 aku..
macam biase mesti ada telur dadar~
sayur campur dye pon sedap taw~
ketam masak stim..sedap sgt yg nih(^___^)
kalo tak knal tatawla..ahahahah :p
perghhhh..memang feveret aku...pedas2~
ikan pari bakar.....
lala masak berlada...superb~
hahahahha..sowi..aku lupe nama ikan ni...
nampak sgt tak mengenal kan..kekekek~


Jealousy:- One thing you NEVER admit to

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V