Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, January 9, 2011

Hari-hari yang MANIS~

Heheheheh..agak2 korang kali ni aku nk post sal ape plak??

Manis???ape yg manis??aku ke??:p

Heheheheh…sbenarnye saje jew nk tajuk cmtu..

Sbb nye 3hari berturut2 aku buat makanan yg manis2 gitu..

Hehheeheh…kalo korang nk taw family aku ni suke mkn kek..

Aku ni suke la jgk buat kek..tu pon kalo hantu rajen aku dtg..

Hahahahah..seyesly aku memg PEMALAS ok..

:p

Hehehehe…1st day aku n along aku buat cupcake pandan..huhu..

Sgt mabeles sedapnye…

Tak smpay sehari da abes licin..huhu

n pada hari yg sama,sbenarnya along aku excited gile nk wat homemade chocolate…tp ntah ape silapnye choc tu tak keras2..

sgt2 la frust masa tu…huhuhuh…

so,coklat tu daripada membazir aku simpan je..

Keesokan harinya aku buatla choc moist cake..

Nyum2…aku buat 2 jenis..kukus n bakar scara double boiler in oven..

Hehheheh..sedap2…kek2 yg byk tu abes dlm mase sehari gak..

Adesss…suke btol mkn manis2…huhuhuh

Huhuhuh..lapa plak tgk pic kek ni…adesss…huhuhuh..:p

Hari ke3 plak…

Jengjengjeng…

Hahhahaha..aku buat cream puff..

Tp sket je..smpay tak cukup…

Ank sdara aku si Ikmal tu smpay majok2..huhuh..aku janji nk buat lagi…tp ntahla bile plak jadinye..hahahaha…

Aku kn pemalas…:p

Hahhahah..tp kan,walaupon aku pemalas aku masak sedap taw..

Hahahahahah…

Lalalalalal…

Korang tanak caye suda…

:P

No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V