Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, January 9, 2011

MAWA=MAWAR???

Huhuhuhuh…tajuk apakah ini???

Sbenarnye aku nk cite tentang asal usul org panggil aku dgn nama mawa

Alkesahnye bermula sejak form 4 lg…

Huhuhuhu..dlu2 aku suke chatting..

Nickname yg aku guna mawar biru

Kawan2 aku panggil aku mawar tyme tu..

Hhuhuhuh..tatawla nape..tp aku memg suke mawar wane biru…

Kalo korang nk taw siap berangan lagi…

Sape2 nk jadi pakwe aku kne bagi mawar biru..

kehkehkeh.nonsense..:p

lepas tu,aku sambung study..adela sorg kawan aku tu,aku panggil dye maksu..maksu suke panggil aku mawa…aku pon pelik gak…kebetulan masa tu dye bg kad raya..

dye tulis MAWA kt smpul..

lepas tu bawu aku prasan yg nama aku memg ada pkataan MAWA tu..heheheh..ngokngek kn aku ni..

nama sdri bole tak prasan..

huhuhu..lepas tu kawan aku start panggil aku mawa jela..

lekat smpay skrang..hehehehen aku slesa ngan nama tu..

lagipon org mcm susa je nk sabot Azzma..

ade panggil Asmah la..Azmah la..

adesss…tade H la..

ni nk mara ni..hahahaha…(tadela guwau je)

kalo korang prasan kt gambar2 yg aku edit aku gne trademark

mawarkhayalan

huhuhuh..sebabnya aku memg suke lagu mawar khayalan.. lg 1 aku memg suke berkhayal…

hahahahaha…

tula cite disebalik nama mawa tu..

hehehehe…

END~

No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V