Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, May 15, 2011

funfair tyme...memang fun gile..hahahahah~


Aiiii korang..

Lame gle aku tak hupdate..

Hehehehe..

Banyak cite nih..

Arini aku nk cite sal smalam..

Anak2 sdara aku ajak pegi funfair..

Hahahahha…

Adesss…tak smpay ati plak nk hampakan dorang..

Aku pon ikotla..

Dalam perjalanan tu macam2 da dorang ckp..

Ciap suh aku janji akan temankan dye men permainan kt sana

Hhahaah..cuak aku weh..aku ni tak suke benda2 macam tu..

Aku takot aku jerit smpay sume org dengar jew..

Sbb aku gayat…

Ahahahahah…:p

First2 sampay da penoh da org…

Abg aku tukar token

Tros Ikmal ajak aku nek..

Adess…hahahahha..

Aku buat2 berani la…

Malu weh kt budak darjah 2..

Ahahahaha…

Nek buai laju tu..

YaAllah..tataw ape nk ckp..

Takot..

Laju gle..makin lame makin laju..

Tapi aku tak jerit..pejam mata..n pegang kuat2..

Huhuhuh..terasa macam2..dlm aty macam2 yg dtg..

Hahahhah..

Naseb aku slamat..huhuhuh


Okeh..da settle 1..lagi 1 aku janji n ikmal..

Nk naek Orbiter..wahaahhaha…

Napela kau g janji..

Tapi tak nek lg sebb tade org pon nk nek mendealah tu..hahaha..

Dlm aty kate selamat..fuhhh..

Pegila layankan Ieman n Ilham nek helicopter,kuda n keretapi dlu..


{Ilham n Ieman pandu train:p}

{Airplain plak}

Pastu kami pegi men tikam2…

Wuhuhuhu..berbaloi2..dpt byk adiah..(tp lupe nk tgkp gambo plak)

Ade bantal luv…tedybear,mug,air tin,senapang n byk lg..

Abg aku men bingo dpt 1 blender n 1 dinner set..hahahahah…besh!!

{Kitorang tak nek mende ni..da biase nek da}

{Ieman nek kuda ngn papa dye}

{Lampu2 yang meriah....}

{Aku serik naek menatang nih…huhuhu}

Hahhaha..da nk smpai ending da..nak balik da pon..tp…

Tibe ikmal nampak ade orang ramai da ready nek orbiter tu..

Dye ckp,umi..tgk tu..cepatlah..

Wahahahaha..abes la kau..

Aku pon dgn berat aty n belagak berani ajak along..

Hahahahah..

Along n ilham,aku ngan ikmal..huhuh..

Mase belom gerak tu da mcm2 aku rase..

Sbb aku pena tgk menatang ni laju gle..

Huhuhu..so da nek tu aku teros letakkan pale aku pade tempat duduk n pejam mata..

Hahahaha…punye la penakot..

Along ckp mase aku buat cmtu ade pakwe depan aku gelakkan aku..

Hahahaha..biala..memang aku takot pon…

Pastu da gerak..mule2 slow..senyap je lagi..aku still bole layan lagu..

Hahahah..siap nyanyi lagi..

Makin lame makin laju..aku try buke mata..erk…nk muntah…

Huhuhu..pejam jela..

Pastu makin laju lagi..waaa…rase kecut perot aku..

Kaki aku da gigil..huhuh..makin kuat aku pegang..

Aku dengar org len da jerit kuat gle..

Aku senyap je..mengucap dlm aty..

1 je aku risawkan..Ikman n Ilham..dorang kecik..aku takot depa jatoh..

Sbb mase laju tu rase mcm kaki kt atas..

Waaa…aku kesian kt ikmal ble dye ckp,YaAllah..tlg berenti..tolong berenti..

Bile aku pegang tgn dye memang kejap gle dye pegang..

Huhuhuh..aku tanak naek da..biarla petama n terakhir..

Ikmal n Ilham pon da serik..

Turun jew aku pening n nk muntah..jln pon tak jejak tanah rasenye..

Depan aku ad sorang couple,awek dye smpay nanges…hahhaha..

Ikmal ckp,dye rilex je,nape kakak tu nanges..hahahaha..klaka gak..

Da settle sume,kitorang pon balik..

Abg ckp jom mkn..

Kitorang sume tanak..

Sbb nk muntah…hahahahahha…

Smpai je umah aku n ikmal muntah jgk..

Kekekeekekek…saket pale gle…

Tdo pon terasa lagi mcm terbang..

Waaa…ngeri..aku tanak da.,..

Huhuhuhuh

:p


6 comments:

  1. hahaha.....xrock btol umie dgn along....kn ilham kan....mama dgn ilham relexxx je..

    ReplyDelete
  2. wah bestnye blog ni..
    kalau prince nak datang selalu boley x?
    hehehe..

    ReplyDelete
  3. Azura = hakhakahak...adesss..xbole belah la nk nek mendealah tu lg...kecut perot umi...hahahah

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya pergi fun fair...seronokkan..lamanya ima tak pergi....

    pstttt boleh tak ajar mcm mn buat pic kabur tue..bila anak panah lalu kat pic tue dia jadi terang...berkenan la..ajar la awak.....hehehe

    ReplyDelete
  5. @QueenImahheheheh...ima...memang besh sgt2..

    satgi mawa bg keh:)

    ReplyDelete

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V