Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Saturday, February 5, 2011

TERIMA KASIH AWAK!!~


Heheheheh..da lame rasenye aku tak update blog ni..

Kesian blog ni rendukan aku..cehhheheheh

Okeh2..kali ni aku nak share sket ttg perasaan aku..

Bawu2 ni aku ade kuar ngn seseorang..tp ber3..heheheh..

Bukan dating taw..juz pegi lunch jew..

Tercapai jugak hajat nak makan nasi kukus..

Aku pon tataw la nape dye suke usik aku

Aku plak jadi segan depan orang..dye memang saje nak buat aku malu..ade ke patot dye tukar gelas minuman aku masa aku cuci tangan..

Naseb aku perasan..huhuhu..aku pantang sket..aku tak suke kongsi minuman dgn LELAKI kecuali family aku..air minuman abg ipar aku pon aku tak penah minom,ni kan plak air minuman lelaki len

Hheheheeheh

Sbenranarnye aku epy knal dye..

Cume dye tu suke saketkan aty aku..

Pelik gak..ngan org len dye biase jew..

Ntahlakan..susa aku nk paham..

Huhuhuhu..bak kate mak ngah (merangkap ibu angkat aku)layan jew dye..

Mgkin factor dye anak bongsu kot..

Tp aku knal ramai anak bongsu,tadela prangai mcm dye..

Kadang2 dye suke saketkan aty aku smpay aku nanges,tp last2 dye buat lawak plak..huhuhu..aku jenis xsuke sngt majok..lagipon malas nk majok2 ni..

Okeh2..sambung balik..

Hheheheheh..

Kebetulan masa makan tu dye duduk bertentangan ngan sorang gurl yg seksis..tp gurl tu Nampak belakang jela..

Seksi siot..aku pon malunampak abes yg tak patot Nampak..

Paham2 jela kan..lelaki....:p

Huhuhuda ciap mkn kami balik je

Lps tu mase aku asyik bace novel,dye sms aku..huhuhu..

Sesuatu yg aku kagum pada dye..

Dye suke ceramah n bagi nasihat yg berguna kt aku..

Nk tau ape sms dye??

Berpakaian tapi telanjang bulat!

Nabi Muhammad S.A.W telah memberi amaran

Berkenaan satu sikap golongan hawa yang menjadi

Penghalang mereka dari mencium bau syurga.

Bau syurga pon tak dapat hidu,apatah lagi

Melangkah kaki memasukinya.

Nauzubillah..

Moga Allah lindungi kita semua..

Amin..amin..amin..

Hehheeheh..aku prasan sangat kalo kebetulan aku ade ngan dye

Ade plak berlaku benda yang tak berkenan dye akan sms aku bagi nasihat,walaupon aku tak buat benda tu..

Tak salah bagi aku..

Tujuan dye nk mengingatkan..

Dye anta msg mcm tu sbb gurl dpn dye tula..

Huhuhuhu

Papepon bersyukur gak knal dye..

Dalam slalu wat aku mara n saket aty ade jgk baik dye..

Dye tak jaat cume suke mengusik

Yang pelik aku jela jadi mangsa dye..

Huhuhuhuh..

Apepon, terima kasih awak!

No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V