Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, April 24, 2011

nyum..nyum...hahhahaha


Aiii u olsss…

Ehehheheh..

Selamat ari isnin…

Okeh2..

Stret to da point..

Aku nk cite ape aktiviti aku smalam..

Hari ahad kan..

Mcm biasa la..

Masak2 tyme..

Hahhahaah..

Mule2 tade mud gak..

Sbb tape letrik..

Tp disebabkan teringin nk makan..

Aku pon buat pojek ngan along..

Hahhahaha..

Pojek kami kali ni…

Jengjengjeng…

Hahahha..

D.O.N.U.T

Heheheh..senang,mudah n sure la sedap..

Tgk tangan la…

Hahahhaha..

:p

Jom layan pixca..

............

........

.....

..

Ni doh donutJ

Kami buat macam2 bentuk..hehehehe…comei2 aje..

Hahahah..lepas dibiarkan 20 minit memang donut ni naik..

Jadi bumbum..hhhahaa..along aku kate mcm tuan dye la..

Adess..mentang2 aku demok..whuhuhuh..:p

...................

............

.....

..


Ni la hasilnye..

Ciap goreng tabur gula..

Mkn panas2..

Nyum2..

Sedap!


Don't go for looks; they can deceive. Don't go for wealth; even that fades away. Go for someone who makes you smile because it takes only a smile to make a dark day seem bright .

7 comments:

  1. waahh..pandainya menguli donut...susah tau..kalau silap adunan donut jadi tat...keras baling sinding pun tak pecah...tapi tgk tangan mcm sedap..apakan daya tak dapat rasa...tgk dlm blog ni je la...heheheh

    ReplyDelete
  2. Hai...fiza dtg sini dan follow..thanks singgah

    Bestnya donut tu...rajin yer..hehe

    ReplyDelete
  3. @nukilanaffiza...hehheeh...memang sedap...kalo dekat mawa bole bagi rase..eheheh

    ReplyDelete
  4. hahaha, dari sini, peqa dapat bau donut. bestnya,, aww XD

    ReplyDelete

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V