Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Monday, April 4, 2011


Hahahahha…

Ahad lepas aku maen2 kt sungai ngan fruit baby aku

Yg betiga tu..

Ikmal,Ilham n Ieman..

Mulenye dorang nk pegi cari udang jew..

Heheheh..aku pon joinla…

Da lame sgt aku tak maen kt sungai tepi uma tok aku tu..

Yela..da besa n bizi plak tu..

Hahahahah(bz la sgt)

Kalo korang nk taw sungai ni bersambung terus ngn laut..

So bile air pasang adela ikan n udang yg masuk ke sungai..

Kdg2 ade jgk adik2 n ank buah aku memancing or menjala..

Dapatla jgk hasil..

Air sungai kt cni jernih jew…

Heheheh..

Sbb tu bole maen2…

Okeh..jom layan gambar..

Hahahaha..

Aku da jadi fotografer utk aktiviti dorang..

Layaannnnn…




kalo korang nk taw along aku bg name tempat ni "KG SELAMAT WATERPARK"

Aku suke pixca nih…heheheh

ni la tempat bermain aku mase kecik dlu...tp skrg da byk berubah..

tatawla nape ieman posing cmni..aku panggil suh tgk camera..rasenye sbb silau..hhahah

jernih kan air sungai nih..:)


Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

7 comments:

  1. hye..
    nice blog mawa..
    thank follow blog hana..

    ReplyDelete
  2. @akmalhehheeh..byk gak..tp tak amek pic plak...da siap terus masuk aquarium..ehehehe:)

    ReplyDelete
  3. comeynye lah budak ni :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V