Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Tuesday, March 29, 2011

jenis darah boleh tentukan sifat andaJENIS DARAH SELAIN BOLEH MENJADI PANDUAN UNTUK MENENTUKAN DIET YANG SESUAI, TERNYATA BOLEH JUGA MENEROPONG WATAK DAN KEPERIBADIAN SESEORANG. HASIL KAJIAN YANG DILAKUKAN DI JEPUN TERHADAP BEBERAPA JENIS KUMPULAN DARAH, MENDAPATI ADA BEBERAPA KEPERIBADIAN TERTENTU YANG DIKATAKAN SESUAI DENGAN JENIS DARAH ORANG YANG BERKAITAN. ANDA MUNGKIN BOLEH MELIHAT SENDIRI APAKAH ANTARA ANDA SUAMI ISTERI MEMPUNYAI KESERASIAN DAN SIFAT-SIFAT TERTENTU BERDASARKAN PENELITIAN DI BAWAH INI .

KUMPULAN DARAH O

INI ADALAH JENIS PEMIMPIN. SAAT MELIHAT SESUATU YANG DIINGINKAN, ORANG DENGAN KUMPULAN DARAH INI AKAN BERUSAHA MENCAPAINYA. ANDA JUGA TERMASUK TREND-SETTER, SETIA, PUNYA DAYA JUANG TINGGI DAN PERCAYA DIRI YANG KUKUH. KELEMAHAN ANDA ADALAH MUDAH CEMBURU, AGAK SOMBONG DAN CENDERUNG AMAT KOMPETITIF. BETUL TAK

KUMPULAN DARAH A


ANDA SUKA KESELARASAN, KEDAMAIAN ADN ORGANISASI. BOLEH BEKERJASAMA DENGAN BAIK DENGAN ORANG LAIN, PEKA , SABAR DAN PENUH PERHATIAN. NAMUM, KELEMAHAN ANDA ADALAH TIDAK BOLEH MELAKUKAN SESUATU DENGAN SANTAI DAN CENDERUNG KERAS KEPALA.

KUMPULAN DARAH B

ANDA MEMPUNYAI TABIAT KERAS DAN INDIVIDUALIS, SUKA TERUS-TERANG TANPA MEMIKIRKAN ORANG LAIN DAN MELAKUKAN SEGALA SESUATU DENGAN CARA SENDIRI. NAMUN, ANDA JUGA KREATIF DAN FLEKSIBEL, DAN BOLEH BERADAPTASI DENGAN MUDAH TERHADAP SEGALA SITUASI. NAMUN, KELEMAHAN YANG ANDA MILIKI ADALAH CENDERUNG TERLALU MANDIRI, YANG BOLEH MERUGIKAN.

KUMPULAN DARAH AB

DINGIN DAN TERKAWAL, MAKANYA TAK MENGHAIRANKAN TEMAN MENJADIKAN ANDA SEBAGAI TEMPAT BERKONGSI CERITA, TERUTAMA URUSAN PERASAAN DAN HATI. ANDA DILAHIRKAN UNTUK MENGHIBUR ORANG LAIN SECARA SEMULA JADI. NAMUN SAYANGNYA, ANDA CENDERUNG MOODY DAN SUKAR MEMBUAT KEPUTUSAN, KADANG-KADANG BOLEH MENYAKITI HATI ORANG LAIN.Sometimes getting that one person off your mind seems to be the most impossible thing you can do. Trying to smile and be happy is pretty hard. But honestly, it's the best thing to do.

2 comments:

  1. sy sy sy darah O!
    hehehe. pemimpin ke? takut terbalik je lau sy yg pimpin. hehehe. pimpin tgn boleh laa.. hehehe. tp, bab cemburu tuh yeke? anyonyo.. kesian laa kepada yg bakal jadik boyfie. hehe.

    ReplyDelete
  2. @nadiah daudhehehehe...nadiah..mana taw suatu hari nnt jadi pemimpin..sape taw kn rezeki..hahaha..kuat cemburu ye???kalo cemburu bertempat tape..:)

    ReplyDelete

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V