Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Thursday, March 10, 2011

Cerita gumbira 3

MyHotComments.com

Hahahhaah…

Manyaknye gumbira aku..

Memang 8hb aritu ‘bertimpa-timpa’ gumbira dating

Aiyakk..betol ke bahasa aku tu..

Hahahahahha…

Satu lagi yg wat aku gumbira ..

ADE SORANG BOSS SYARIKAT GERGASI KT Pahang ni,

Aku rase berbesar aty sbb dye banyak ajar aku..

Hahahahah..

Walaupon bawu knal,n aku bukanla keje ngn dye

Tapi dye sanggup ajar aku..

Maklumla aku ni byk lagi kne blaja..

Mule2 aku lgsg tataw dye tu Manager..

Sbbnye dye ckp dye juz kerani akaun..

Lastz2 dye hulur biz card dye

Fuh!!

Manager..

Huhuhuhu…takot aku…

Tp aku sonokla jgk sbb dye puji aku

Dye ckp,wlaupon dye explen sket jew ape yg dye nk,

Tp aku paham n dpt wat ngn baik..

Itu boss aku ckp la..

Aku da blk mase tu..

Hahhaahah…

Lepas tu everyday mcm2 notes dye tgglkan kt meja aku

(dye dtg kt ofis tyme ptg,aku da alek)

So,aku buatla ape yg dye suh..

Sumenye berkaitan ngn company aku keje gak..

Kalo korang nk taw,mase mule2 aku mai cni

Company ni agak kucar-kacir sket..

Tu yg wat aku fening..

So,boss aku n En.S tu suh aku develop system aku sdri..

Dorg akn ikot aku..

Hahahaha..

Adesss…berat weyh..

Tp aku akan buktikan aku bole..

Hahahah..

En.S da cabar aku..

YA!! Aku sahut cabaran tu..

Yeyeh!

Hahaha

:p

MyHotComments.com

Imitating others would never really help you to be a better person. Your MISTAKES are the one who could help you to be a better person by learning something from it.

No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V