Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Wednesday, March 23, 2011

shaye SHUKE yg nih~



Aii kowang sume..

Eheheehhe..owait..

Arini aku nk share pixca2 yg penah aku snap..

Sebenarnye aku ni minat photography..

Tp aku bukanla pandai pon..saje2 jew..

Jom layan..

Tadaaa….

eheheheh........


Heheheh…ni kt tepi uma nenek aku..

Tempat lepak aku ni..

Okeh..kawasan cni orang tempat aku panggil

Pantai Batu Gajah..

Nape??

Sebab ade 1 batu kt ctu bentuk mcm gajah..

Heheeh..kt ctu femes org mancingJ

Yg nih plak temankan anak2 sdara nk maen ombak..

Eheheheh...

Pic ni aku snap mase family aku ‘gila’ tangkap udang baring..

Ala..udang kecik2 buat belacan tu..

Hahahha..tp kami buat cucur udang..sedap..

Inila tempat lepak kegemaran aku…

Aku dtg cni nk tgk ombak

Hehehh..byk bot..

Actually ni tempat nelayan

J

Ni plak si manja aku dok maen pasir kt pantai..

Dye tak pasan pon aku snap pic dye..

Bot2 nelayan..

J

Langit biru…

Awan & ombak...

Aku suke matahari..

Lebey2 matahari nk terbenam..

Salah 1 feveret pic yg aku ade..

Pelangi!



Never cry for anyone in your life, because those you cry for don't deserve your tears and those who are deserving will never let you cry.

12 comments:

  1. singgah sini and follow . rajin la ziarah blog anna ea .

    ReplyDelete
  2. suka yang langit biru tu.. cantik sangat.. teruskan usaha yea..

    ReplyDelete
  3. not bad awak pnya snap...tpi klu awak edit, touch up sket gna potosop, mesti lgi menarik hasil nyer..

    ReplyDelete
  4. @syamnichsyam...thankz..ehehehe..okeh boss..mawa masih blaja lg:)

    ReplyDelete
  5. cantik jugak ler pic2 dia..
    pandai edit nie..
    nice..

    ReplyDelete
  6. @sharkeheheeh..tQ kamoo..byk lg kne blaja...anyway..thankz a lots..sudi komen2:)

    ReplyDelete

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V