Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, January 9, 2011

KEBANGKITAN prestasi BOLA SEPAK Malaysia~


Korang suke tak tgk bola sepak??

Aku??memang hantu…

Hahahahah…kalo kat umah aku n along aku la tukang sorak…

Hahahaha..

Smpay melompat2..menjerit2..

Abez je match saket tekak..

Ahahahahah..elok je kan anak dara jerit2..

Semangat weh..tindakan luar kawal..:p

Heheheheh..tapi seyesly aku bangga dengan pasukan HARIMAU MALAYA..

Memang bangga sgt..

Kalo dari dulu pasukan Negara maen mcm ni,da masuk WORLD CUP kot..

Hahahahah…oke2..pemain mana yg aku suke??

Hahahahah..sah2 la SAFEE SALI n KHAIRUL FAHMI..

Suke2..slain tu aku suke ASHARI..

Tp yang len pon suke gak..kalo bukan sbb semangat teamwork dorg mesti susa jgk nk menang kn??

Malaysia memg LAYAK menang kalo nk bandingkan dgn INDONESIA..

Hahahahah…aku suke sgt dorang KALAH

Cakap BESAR..hasissshhhh..

Ehheeheh…emo plak aku ni…

Aku harap prestasi Harimau Malaya terus meningkat n berkekalan pada tahap yg paling baik..

Barula smangat aku nk sokong pasukan Malaysia..

MALAYSIA BOLEH!

LOVEMALAYSIA…

Weeeeee~

No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V