Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, January 9, 2011

Hari yang MEMENATKAN~


Adess..ptg ni penat gle…

Balik aerobic aku ikot along p kolam memancing…

Hahhahha..mule2 nk pegi amek abg ipar je,last2 melekat kat sana sbb mase tu abg blom dpt ikan…

Huhuhu...aritu tak besh..tade rezki…

Tapela..bak kate abg ku,kalo tiap2 ari dpt ikan abes plak ikan kt kolam tu…

Hahahahah..tergelak aku…

Ayat sedapkan aty yg sedey..

Hehhehee..pkol 9.30 blk…

Melangkah pulang dgn aty hampa..

Hahahaha..

Aku pon mcm hilang mood sbb ramai sgt pengacau..

(guru yg tak bertauliah)

Last2 seekor pon tak dpt…

Huhuhuhu…

Tape2…cube lagi esok lusa…hahahahah…

Kalo korg nk taw,pihak BALOK FISHING PARK siap buat pertandingan lagi…

Huhuhuh..hadiah lumayan…

Huhuhuh..best kn???kalo tak silap aku setakat ni ikan yg paling berat dipancing ialah 5.9kg

Abg aku tgh berusaha nk beat rekod tu..

Hahahahaha…

End~

No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V