Assalamualikum WBT..ini kesah kasehku..hehhe...thankz cos singgah n sudi bace kesah aku yg tak seberapa nih..Jangan lupe follow k..

Sunday, January 9, 2011

FAMILY ku~

Assalamualaikum sume kwn2ku…

Heheheheh…setelah byk2 post,kali ni aku nk cite tentang family aku

Okeh..lets begin wit my father

Insan yg kami panggil abah..

Seorang yang bole tahan garangnye..

No wonder la dr kecik kami sume takot padenye..

Huhuhuh…but papepon dye tetap abah kami..hehhehe..

Okey..skrg turn mama kami plak..huhuhuh…

Mama aku ni sorg yg lembut jew..

Huhuhuh..tp kdg2 garang jgk..

Jgn smpay dye mara…

Adessss…huhuhu..kalo kne cubit ngn mama..memg bisa..

Aku dr kecik memg degil.slalu la kne..huhuh..saket dowh..

Aku paling sayang mama aku la..huhuhu

Hehheeheh..skrg aku nk cite sal adik bradik aku plak…

Aku ada 5 org adik bradik..

3 gurls n 2 boys

Alongku namenye Azura.

Dye da kawen..da dikurniakan 3org hero…huhuhuh…

Sebenarnya aku suke n sonok tgk family along aku nih…

Hehehee…sbb ape??

Ntahla..sbb dorg epy jew kot…

Bertuah dye dpt suami mcm abg iparku tu…

Waaa…aku siap berangan nk cari suami mcm abg ipar aku lagi…

Hahahahaha…..

Oke2..bwk bertenang..lupekan yg tu..

Aku ank ke2…

Heheheheh….

Aku mcm biasela..

Kalo org tak knal aku msti dorg ckp aku sombong…

Kirenya aku ni pemalu la jgk(cesss)

Hahhaaha..tp kalo da knal aku ni gile2…

Gile2 ok..bkn gile..hhahaah…

Bole dikatekan aku ni penyeri umah la..

Kalo aku tade umah sunyi…hahhaahahah…

Yelatu…

:P

Huhuhuh..sambung balik cite…

Yang nih plak adik aku Azman..

Umur 22 tahun…

Hehehehehe….

Ensem???bekenan???hahhahaah…

Sape2 nk jadi adik ipar aku isi borang plizz…

Hahahhaha..kidiin’~

Heheehe..sape plak nih??

Ni la adik aku yg ke-4..

Azlina…huhuhu..sape plak sbelah tu…

Suami n ank dye la..

Hahahahah..jgn terkezut,adik aku da kawen ok…

Hehehehe..da jadi mak org pon…

Aku bile lagi???

Jawapan aku…ESOK…hahahahhahaah….

:P

N da lasz one adik bongsu aku…Azmi

Dye skolah lagi..hehehhehe…

Okeh2…ade sorg lagi aku nk kenalkan pada korang…

Huhuhuhu..ni adalah antara insan2 yg paling rapat ngn aku..

N yang aku sayang sangat2…

Sape yek??? Jengjengjeng

Hehhee..tok aku la…

Huhuhuh…aku harap Allah panjangkan umurnya…

Aku harap sgt sekurangnye tok dapat tengok hari bahagia aku..

Aminnn….

Sesungguhnya sapela aku kalo tade family aku ni…

Huhuhuhuhuh…

Alhamdulillah sbb aku dapat rasa skarang nih aku n adik baradik aku yg laen rapat..

Tak mcm dulu2..maklumala sume da besar..

Huhuhuhu….

I LOVE U ALL!

Noktah.


No comments:

Post a Comment

Copyright(C) Segala yang terkandung adalah hak mutlak Azzmanor (^___^)V